מפגש זום מיוחד לסטודנטיות מהחברה הערבית שיעסוק ביציאה לפוסט-דוק בחו"ל

במפגש נארח את ד"ר רנד ערפה מהמעבדה לחקר הסרטן במכון דנה פרבר, בית הספר לרפואה של אוניברסיטת הרווארד ומכון ברוד של MIT והרווארד, ונשמע ממנה על המסלול שלה לפוסט, חוויות והמלצות.

16 ספטמבר 2020
מפגש זום מיוחד לסטודנטיות מהחברה הערבית שיעסוק ביציאה לפוסט-דוק בחו"ל

מפגש זום מיוחד עם ד"ר רנד ערפה

لقاء خاص مع د. رند عرفة

נפגשים בזום

בתאריך 22.9.20 בשעה 17:00

سنلتقي من خلال الزوم

في تاريخ 22.9.20 في تمام الساعة 5:00 مساءً

(Meeting ID: 970 3498 3872)

להזמנה

הנכן מוזמנות למפגש זום מיוחד שייערך בתאריך 22.9.20 בשעה 17:00 המוקדש לסטודנטיות לתארים מקדמים מהחברה הערבית המתעניינות ביציאה לפוסט-דוק בחו"ל.

במפגש נארח את ד"ר רנד ערפה מהמעבדה לחקר הסרטן במכון דנה פרבר, בית הספר לרפואה של אוניברסיטת הרווארד ומכון ברוד שלMIT  והרווארד, ונשמע ממנה על המסלול שלה לפוסט, חוויות והמלצות.

המפגש ייערך בעברית וערבית ובסופו ייערך דיון פתוח עם זמן לשאלות.

מצפות לראותכן!

בסמה ח’מאיסי ונועה שנקר

تسرّنا دعوتكن لحضور لقاء لطالبات الألقاب المتقدمة من المجتمع العربي, سيعقد في 22.9.2020 في تمام الساعة 5:00 مساءً.

في هذا القاء سنستضيف د. رند عرفه من مختبر أبحاث السرطان في مركر دانا فربر/ كلية الطب في جامعة هارفارد ومركز برود المشترك بين جامعتي MIT وهارفارد, التي ستحدثنا عن مسارها وتجربتها كباحثة ما بعد الدكتوراه.

سيعقد اللقاء باللغتين العبرية والعربية, وفي نهايته سنعقد نقاش ونفتح المجال للأسئلة.

نتطلع إلى رؤيتكم!

بسمة خمايسي ونوعى شنكار

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>