תחזוקה מתוכננת - חופשה מרוכזת - 22/08/2022

להלן הודעה מאגף המחשוב על תחזוקה במהלך החופשה המרוכזת

תחזוקה מתוכננת - חופשה מרוכזת - 22/08/2022

במסגרת פרויקט השדרוג האנרגטי בדטה סנטר המרכזי, נבצע תחזוקה משביתה ביום ב׳, 22/08/2022.

במסגרת התחזוקה כלל מערכי המחשוב (וכלל בניין האגף למחשוב) ינותק מהחשמל.

מטרת התחזוקה הינה להעלות את הקיבולת של הדטה סנטר למקסימום האפשרי, לטובת המחשוב המדעי.

במסגרת התחזוקה יורחב האל-פסק המרכזי של הדטה סנטר, יוחלפו הלוחות המזינים את אגף המחשוב (בתחנת השנאה דרום) ויבוצעו פעולות נוספות שלא ניתן לבצע תחת מתח.

ההכנות לתחזוקה זו יחלו ב 21/08/2022 בשעה 20:00 בערב.

החל משעה זו נוריד בהדרגה מערכות מחקר, מערכות ייצור לא חיוניות, מערכות טסט ופיתוח, ולאחר מכן אל תוך הבוקר המוקדם נוריד את כלל מערכת הייצור, ולבסוף את מערכי האחסון והתקשורת.

בשעה 08:00 בבוקר של ה 22/08/2022 יירד החשמל. תחזוקת החשמל תימשך במשך מספר שעות (הערכה של 6 שעות).

לאחר סיום תחזוקת החשמל ובדיקות קבלה, נעלה בחזרה את מערך המחשוב בסדר ההפוך לעיל.

אנו צופים חזרה מלאה של שירותי המחשוב אל תוך הלילה בין ה 22 ל 23 לאוגוסט.

בזמן התחזוקה כלל שירותי המחשוב יהיו מושבתים, כולל תקשורת בקמפוס, אל האינטרנט, שירותי אדסל/כבלים של האוניברסיטה, שירותי ה VPN, מערכות הליבה (מודל, תלמידים, ERP, אתרי האוניברסיטה ואתר הרישום), שירותי דוא״ל, אתרים, גישה לקבצים, אשכולות חישוב מדעיים וכל שאר שירותי המחשוב.