הודעה למשתמשי אופיס 2010 על הפסקת שירותי Outlook למשתמשי TAUEX

הביטול הסופי של שיטת ההתחברות יוחל על ידי מייקרוסופט ב-1/10/2022, אך כבר כעת בוצע השינוי בפרוטקולים של האוניברסיטה

הודעה למשתמשי אופיס 2010 על הפסקת שירותי Outlook למשתמשי TAUEX

בחודשים האחרונים בוצעו שינויים בשיטת ההזדהות של משתמשים ב-Exchange מהשיטה הישנה (Basic Authentication) לשיטה החדשה (Modern Authentication).
המשמעות היא שכרגע ה-default של מערכת ההזדהות של שרת הדואר הולך כברירת מחדל לשיטת ההזדהות החדשה במקום לישנה.
כחלק מזה משתמשים בעלי Office 2010 המשתמשים בשירותי הדואר שלנו דרך Outlook 2010 יחסמו בשלב זה או אחר לשירות ויצטרכו לשדרג את גרסת האופיס.
אנו מזכירים לכם כי משתמשי Exchange זכאים לאופיס 365 בחינם מהאוניברסיטה.

יש להסיר את הגרסה הישנה של ה-Office לפני התקנת גרסת 365.

להוראות התקנה של אופיס 365

יש לזכור שאם ברשותכם מחשב בעל מערכת הפעלה ווינדוס 7 - לא ניתן להתקין חבילת אופיס 365 על גבי המערכת הזאת שכן היא אינה נתמכת.

לנוחיותכם רשימת גרסאות ה-Office התומכות ב-Modern Authentication:

• Outlook 2013 ומעלה (שימו לב ש-Outlook 2013 צריך עדכון ברמת ה-registry כדי שזה יעבוד)
  • Outlook 2016 ל-Mac ומעלה
  • Outlook עבור iOS ו-Android