אודות

הגן למחקר זואולוגי מהווה תשתית מדעית ייחודית וחשובה ביותר לחקר עולם החי. הגן משתרע על כ-30 דונם, במזרח הקמפוס של אוניברסיטת תל אביב. בגן מעבדות, שטחי מחקר ותצוגות להוראה וחינוך

בגן הזואולוגי נערכים מגוון מחקרים בתחומי שמירת טבע, אקולוגיה, התנהגות בעלי חיים ועוד. במרכז הגן שטח פתוח, שבו חיים מגוון עופות ויונקים, חלקם אורחים מזדמנים וחלקם דיירי קבע, המייצגים את מגוון בעלי החיים של ארץ ישראל.  ייחודו של המחקר הנערך בגן הוא בכך שהוא מתבסס על חיות בר, ולא, כנהוג במרבית מוסדות המחקר, על חיות מעבדה מקובלות, כגון חולדות ועכברים. המחקר על חיות בר מאפשר ללמוד על הביולוגיה של בעלי החיים כפי שהיא התפתחה באופן טבעי ולא בתנאי גידול מלאכותיים.

לאתר הישן של הגן הזואולוגי

======================================================================

ליצירת קשר:

ד"ר גל ריבק, מנהל אקדמי:  gribak@tauex.tau.ac.il

ד"ר רון אלעזרי-וולקני, מנהל אדמיניסטרטיבי: ronev@tauex.tau.ac.il

הגן הזואולוגי ממוקם ברחוב קלאוזנר, בחלקה המזרחי של אוניברסיטת תל אביב, מול שער 2 (בית התפוצות).

הוראות הגעה ב-WAZE