למה פרחים הם צבעוניים? רמז: לא תמיד מדובר בברירה טבעית
ד"ר יובל ספיר מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון מסביר
הכירו את בית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון
לחצו והכירו את תחומי המחקר המגוונים בבית הספר
תגלית גנטית חדשה: עגבניות שצורכות פחות מים ללא פגיעה ביבול
חוקרים מבית הספר למדעי הצמח באוניברסיטת תל אביב, בשיתוף חוקרים מישראל וארה״ב, הצליחו לפתח עגבניות יעילות יותר בשימוש במים – תוך שמירה על יבול איכותי
פריצת דרך מדעית: שיפור משמעותי לתהליך השיבוט הגנטי של צמחים
מחקר בינלאומי בהובלת חוקרים מבית הספר למדעי הצמח באוניברסיטת תל אביב וממכון וולקני