אודות

ייחודו של בית הספר שלנו הוא בשילוב יוצא הדופן של המחקר במעבדות, במתקני הגן הזואולוגי ובמוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט. אנחנו מתמקדים ברמת האורגניזם השלם, מן הרמה המולקולרית ועד לרמת המאקרו-אקולוגיה. בית הספר מצטיין בשילוב של מחקרי שדה ברחבי הארץ וברחבי העולם לצד שימוש בשיטות מעבדה חדשות.

ד"ר אור שפיגל וקבוצת סטודנטים בגן הזואולוגי

מחקר בבית הספר לזואולוגיה מגוון ומשתרע על פני קשת רחבה של תחומים ונושאים החל ברמה המולקולרית וכלה במאקרו-אקולוגיה. תחומים אלה כוללים אקולוגיה, שמירת טבע, ביולוגיה ימית, פיזיולוגיה סביבתית, נוירוביולוגיה, התנהגות בעלי חיים (אתולוגיה), פילוגנזה, פאוניסטיקה, ואבולוציה. מחקרי בית הספר מתקיימים גם בגן למחקר זואולוגי ובמוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט שבחסות בית הספר, בהם אוספים נדירים של בעלי חיים, המאפשרים מחקרים חדשניים.

מסלולים מומלצים: נושאי המחקר במחלקה מתאימים ללימודים במסלולים שונים. רוב תלמידי בית הספר לומדים במסלול לזואולוגיה ובמסלול לאקולוגיה ואיכות הסביבה, אך ניתן ללמוד גם במסלולים האחרים, כגון גנטיקה, נוירוביולוגיה, וביוטכנולוגיה.

לומדים זואולוגיה בשטח

לומדים בשטח