למה פרחים הם צבעוניים? רמז: לא תמיד מדובר בברירה טבעית
ד"ר יובל ספיר מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון מסביר
יום פתוח לתואר שני בבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון
החמצתם.ן? צפו בהקלטה המלאה >>
הכירו את בית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון
לחצו והכירו את תחומי המחקר המגוונים בבית הספר
תגלית גנטית חדשה: עגבניות שצורכות פחות מים ללא פגיעה ביבול
חוקרים מבית הספר למדעי הצמח באוניברסיטת תל אביב, בשיתוף חוקרים מישראל וארה״ב, הצליחו לפתח עגבניות יעילות יותר בשימוש במים – תוך שמירה על יבול איכותי
פריצת דרך מדעית: שיפור משמעותי לתהליך השיבוט הגנטי של צמחים
מחקר בינלאומי בהובלת חוקרים מבית הספר למדעי הצמח באוניברסיטת תל אביב וממכון וולקני