קורסי בחירה

• תלמידים חייבים בקורסי בחירה. מספר שעות הבחירה בכל מסלול לימודים מפורטים בתכנית הלימודים של כל מסלול.

• תלמיד שילמד קורסי בחירה נוספים מעבר למחויב לתואר, יוכל בסיום לימודיו לתואר, להודיע למזכירות התלמידים אילו קורסים להוציא מתכנית לימודיו ומשקלול הציון הסופי לתואר ולהעבירם למסגרת קורסים עודפים (997).

• ניתן להעביר קורסים לעודפים החל משנה ג'. לא ניתן להחזיר קורסים ממסגרת עודפת לאחר העברתם.

• ניתן לקחת קורסי בחירה כשעות עודפות רק במסגרת שלוש השנים הראשונות לתואר.

• הקורסים העודפים לא יוכרו בהכרח בלימודי התואר השני, אלא לאחר אישור ועדת המדרשה.

• תלמיד שנכשל בקורס בחירה, זכאי להשתתף בקורס פעם נוספת בשנה הבאה או ללמוד קורס אחר שווה ערך מבחינת מספר הש"ס.

• תלמיד שלא ניגש לבחינה, ידווח לו ציון 230 (לא מלא חובותיו מנהלית).

• קורס בו תלמיד נכשל או לא נבחן, יופיע הקורס והציון בגיליון הציונים שלו עד מועד סגירת התואר. רק עם סיום לימודיו, יועבר הקורס לשעות עודפות ולא ייחשב במניין השעות לתואר ובממוצע המשוקלל של הציון הסופי לתואר. קורס כזה יופיע על דף נפרד מגיליון הציונים.