נוהלי קבלה למסלול הרגיל

תנאי קבלה

כמועמדים לתלמידי דוקטור לפילוסופיה (דל"פ) במסלול הרגיל יתקבלו בעלי תואר שני "מוסמך אוניברסיטה" או "דוקטור לרפואה" אשר להם ציון 85 לפחות בעבודת הגמר ובבחינת הגמר וציון משוקלל של 80 לפחות בקורסים (38.1).

מי שקיבל את התואר מוסמך במסלול ללא עבודת גמר  וקיבל ציון 85 לפחות בבחינת הגמר וציון 80 בקורסים יוכל להיות מועמד לתלמיד מחקר רק לאחר שמילא את המטלות שיוטלו עליו ע"י הוועדה היחידתית.

מטלות אלה יכללו בכל מקרה עבודת מחקר שקולה בהיקפה וברמתה לעבודת גמר לתואר מוסמך.

עבודה זו תישפט כמקובל בעבודות גמר למוסמך וציונה לא יפחת מ- 85 (39).

הליכי קבלה

על המועמד למלא טופס רישום ל-"תלמיד מחקר" [ניתן לקבלו במזכירות המדרשה]. מזכירות תלמידי דל"פ תרכז נתוני המועמד - פרטים אישיים ציונים ומכתבי המלצה (אם יש) ותעביר אותם לוועדת דל"פ מחלקתית.

ועדת הדל"פ המחלקתית תערוך למועמד ראיון אישי. את חוות דעתה תעביר ועדת הדל"פ המחלקתית לוועדת הדל"פ היחידתית לשם קבלת המועמד כתלמיד מחקר שלב א' (ועדה מחלקתית: תמונה ע"י כל מחלקה בנפרד ותהיה בהרכב של יו"ר ועוד שני חברים, בעלי סמכות אקדמית להדריך תלמידי מחקר).