חובות אקדמיות

קורסי חובה

• כתיבה מדעית באנגלית - ניתן לקחת בסמסטר א' או ב'
  • ביוסטטיסטיקה או עקרונות סטטיסטיים בניסויים – בקשות לפטור מהקורס ע"ס לימודים קודמים יש להגיש בשנה הראשונה בלבד.
  • קורס בטיחות (מרוכז לפני תחילת שנה"ל)

קורסי בחירה  -  בהיקף של 8 ש"ס

• לא יאושרו קורסים עם ציון "עבר" / "לא עבר".
  • קורסים כללים מפקולטות אחרות שאינם קשורים לתחום המחקר– בהיקף 2 ש"ס בלבד.
  • סטודנטים שעבודת המחקר שלהם תכלול עבודה בחיות מעבדה חייבים ללמוד את הקורס : "עקרונות השימוש בחיות מעבדה במחקר ביו-רפואי", הניתן על ידי הפקולטה לרפואה [תלמידים שלמדו את הקורס בעבר – פטורים מחובה זו].

קרדיט עבור קורסים הנלמדים מחוץ לאוניברסיטה

• תלמיד המעוניין שיכירו לו בנקודות זכות עבור קורס/סדנה שנלמד במוסד אקדמי אחר (בארץ או בחו"ל) יגיש בקשה מראש לוועדת הוראה באמצעות מזכירות המדרשה, בצירוף הסילבוס של הקורס, תיאור הקורס ופירוט המטלה הסופית בסיום הקורס. המטלה הסופית צריכה לכלול ציון גמר. אם אין בקורס ציון גמר, יש לצרף לבקשה מכתב מהמנחה המציין את חשיבות הקורס להמשך המחקר.
  • במידה והוועדה תאשר את הקורס, הקרדיט יינתן לתלמיד רק לאחר הצגת אישור השתתפות סופי מהמוסד האקדמי בו נלמד הקורס.
  • עבור קורס של 3 ימים - תאושר 1 ש"ס
  • עבור קורס של 5 ימים (שבוע) - יאושרו 2 ש"ס
  • עבור קורסים של שבועיים ויותר, הוועדה תדון בכל קורס לגופו של עניין.
  • לא יאושרו יותר מ 4 ש"ס עבור כל קורס ולא יותר מ - 2 קורסים.

חובה לעבור בציון 80 לפחות בכל קורס במהלך התואר השלישי.

פרטים מלאים הנוגעים לסדרי הרישום, הקבלה ותקנון הלימודים ניתן לקבל במזכירות המדרשה.