מעבדת פרוייקט

במסגרת קורסי הבחירה בפקולטה ניתן להירשם למעבדת פרוייקט, המאפשרת התנסות בעבודה מחקרית.

התנסות במעבדת פרוייקט חשובה במיוחד לתלמידים המעוניינים להמשיך בלימודים לתארים מתקדמים בפקולטה.

מעבדת פרוייקט נחשבת כקורס בחירה של 6 ש"ס.

• מספר הפרוייקטים המותר שונה במסלולים השונים (יש לבדוק בתכנית הלימודים של כל מסלול).
  • ניתן לבחור נושא לפרוייקט מתוך רשימת הנושאים המופיעים בידיעון בפרק כ"א וליצור קשר באופן עצמאי עם ראש המעבדה לתאום נושא הפרוייקט.

תלמידים שעושים פרוייקט אחד:

• הפרוייקט ייעשה במסגרת הפקולטה למדעי החיים.

תלמידים שעושים יותר מפרוייקט אחד:

• חובה פרוייקט אחד במדעי החיים.
  • נושאי מעבדות הפרוייקט חייבים להיות שונים זה מזה ולא ניתן לעשות שני פרוייקטים אצל אותו מנחה.
  • נושאי מעבדות פרוייקט יהיו שונים מנושאי העבודה הסמינריונית.
  • ניתן לעשות מעבדת פרוייקט וסמינריון אצל אותו מנחה אך בנושא שונה.

רישום למעבדת פרוייקט:

• יש להירשם למעבדת פרוייקט בתחילת השנה (באמצעות הבידינג) או בתקופת השינויים של כל סמסטר (בסמסטר א' – קורס מספר 0455.3610, בסמסטר ב' קורס מספר-  0455.3810).
  • את הפרוייקט יש להגיש למורה לכל המאוחר ביום הראשון של שנת הלימודים העוקבת. איחור בהגשה כרוך בתשלום דמי גרירה.
  • תלמיד שלא יגיש את הפרוייקט במועד יחוייב להירשם שוב לקורס ולשלם עבורו שכ"ל.

הרחבת פרוייקט:

אפשרות הרחבת פרוייקט חלה על כל המסלולים למעט המסלול המחקרי והמסלולים הדו חוגיים. אפשרות להרחבת הפרוייקט תינתן לא יאוחר מתחילת סמסטר א' שנה ג' (למי שהחל בפרוייקט של 6 ש"ס). המעבר מפרוייקט של 6 ש"ס ל-10 ש"ס יתאפשר לאחר הגשת בקשה מנומקת בכתב ומאושרת ע"י המנחה וראש המסלול בחתימתם ותועבר למזכירות הסטודנטים, את הטופס ניתן להוריד ממאגר הטפסים.

• סה"כ הפרויקטים שיכול תלמיד לבצע לא יעלה על 16 ש"ס. הפרויקט המורחב בן 10 ש"ס חייב להתבצע במדעי החיים.

להורדת טופס הרחבת פרוייקט לחץ כאן