מכון קונפוציוס להוראת השפה הסינית מזמין את הסגל האקדמי והמנהלי לקורס סינית למתחילים

הקורס יועבר על ידי גברת חואנג זו-לי המלמדת בחוג ללימודי מזרח אסיה, ויתקיים פעמיים בשבוע בימים א'ו-ג', בשעות 17:00 – 19:15, בתאריכים 1/9/2019 – 7/10/2019, בבניין גילמן, הפקולטה למדעי הרוח.

05 אוגוסט 2019
קורס סינית למתחילים

מכון קונפוציוס באוניברסיטת תל אביב נחנך בשנת 2007 והינו פרי שיתוף הפעולה הפורה בין אוניברסיטת תל אביב לבין המשרד הסיני להוראת השפה הסינית. המכון ופועל ברוח עשרות "מכוני קונפוציוס" באוניברסיטאות מובילות בעולם. מטרתם של מכוני קונפוציוס השונים היא הפצת השפה והתרבות הסינית לקהל הרחב, לצד העמקת המחקר האקדמי של ההיסטוריה והתרבות הסינית.

הקורס מוצע לאנשי הסגל האקדמי והמנהלי של האוניברסיטה בעלות של 900 ש"ח.

לפרטים נוספים ולהרשמה: מכון קונפוציוס, טלפון: 03-6405952
(בימים ב', ד', ה' בשעות 10:30
–  17:30.)

פתיחת הקורס מותנת במספר הנרשמים.