כיצד דו-חיים מוצאים הגיון בעולם רועש: סמינר בהשתתפות פרופ' פיטר נריס מאוניברסיטת קליפורניה בלוס אנג'לס

יום חמישי, 30 במאי 2019, בשעה 13:45, בבניין שרמן, חדר 3

20 מאי 2019
פרופ' פיטר נריס

פרופ' פיטר נריס מהמחלקות לפיזיולוגיה ולאקולוגיה וביולוגיה אבולוציונית באוניברסיטת קליפורניה בלוס אנג'לס ירצה בסמינר הפקולטה למדעי החיים על יכולתם של דו-חיים להבחין בצלילים רלוונטיים בעולם הרועש שבו הם חיים.

במחקרו פרופ' נריס משתמש בשיטות ניתוח כמותי של התנהגות קולית של בעלי חיים בסביבתם הטבעית, ובהקלטות נוירופיזיולוגיות של סיבים בודדים בכדילהבין את המנגנונים שבבסיס עיבוד אותות ברעש בקרב דו-חיים.

>>> לאתר של פרופ' נריס לחצו כאן.

תלמידי מחקר בפקולטה מוזמנים לפגוש את פרופ' נריס לשיחה ולפיצה ביום חמישי, 30 במאי 2019, בשעות 16:00 - 18:00, בבניין שרמן חדר 330.

תלמידים שמעוניינים לפגוש את פרופ' נריס מתבקשים לפנות לפרופ' יוסי יובל.