היום הפתוח 2020

לא הצלחתם להגיע ליום הפתוח? קראו כאן על כל מה שאתם צריכים לדעת על ההרשמה והלימודים בפקולטה שלנו

09 פברואר 2020
עמדת המידע ביום הפתוח

מאות צעירות וצעירים הגיעו ליום הפתוח של הפקולטה למדעי החיים ביום שישי, 7 בפברואר 2020, התעניינו בתוכניות הלימודים בביולוגיה לתואר ראשון ובמסלולי הלימוד המגוונים לתארים מתקדמים, התייעצו עם אנשי הסגל האקדמי ושמעו מהם על תוכניות הלימוד ועל המסלולים השונים, וסיירו במעבדות המחקר בארבעת בתי הספר בפקולטה.

ד"ר אילה למפל מייעצת למתעניינים על התוכנים בביוטכנולוגיה

ד"ר אילה למפל מספרת על התוכנית בביוטכנולוגיה

המתעניינים נפגשו גם עם פרופ' עבדאלסלאם עאזם דקאן הפקולטה, ושמעו על חוויות הלימודים בפקולטה מפי סטודנטים לתואר ראשון.

ד"ר צפריר צור מבית הספר לנוירוביולוגיה, ביוכימיה וביופיסיקה – יו"ר ועדת הקוריקולום של הפקולטה – הציג את תוכניות הלימודים לתואר הראשון, ובמקביל ד"ר פרידה בן-עמי מבית הספר לזואולוגיה – ראשת המדרשה ללימודים מתקדמים – הציגה את המדרשה על מסלולי הלימוד המגוונים לתואר השני, בדגש על תהליך הקבלה ללימודים מתקדמים ועל מלגות הלימודים השונות.

כמה מסלולי סיור במעבדות המחקר גובשו במיוחד ליום זה:

בבית הספר לנוירוביולוגיה, ביוכימיה וביופיזיקה ביקרנו במעבדות הצעירות של ד"ר עדי ברזל, ד"ר תום שינברג וד"ר עמרי וורצל;

בבית הספר לזואולוגיה התארחנו במעבדות של ד"ר ערן לוין, ד"ר גל ריבק ופרופ' מיכה אילן;

בבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון סיירנו במעבדותיהם של פרופ' מרסלו שטרנברג וד"ר יסמין מרוז, וביקרנו במעבדת השורשים ביחד עם ד"ר ניר שדה.

ובית הספר לביולוגיה מולקולרית של התא ולביוטכנולוגיה הציג את מעבדותיהם של פרופ' ערן בכרך ושל ד"ר ורד פדלר קרוואני.

סיור מיוחד יצא לבניין גרין לביוטכנולוגיה למעבדתו של ד"ר יריב ויין.

סיורים אינטימיים לקבוצות קטנות התקיימו ביחידה לציוד בין מחלקתי, שם למדנו על ריצוף גנטי מתקדם ועל מיקרוסקופיה קונפוקאלית.

הסיורים ננעלו בסיור מיוחד באוספי מוזיאון הטבע, בהדרכת ד"ר נטע דורצ'ין מביה"ס לזואולוגיה, ובביקור בגן הזואולוגי בהדרכתה של נעמה אלחדף.

בנוסף, התקיימו מפגשים מיוחדים למתעניינים מהחברה הערבית: דקאן הפקולטה פרופ' עבדאלסלאם עאזם הציג את הפקולטה ובסמה חמאיסי, תלמידה לתואר שלישי בבית הספר לנוירוביולוגיה, ביוכימיה וביופיזיקה, סיפרה על הלימודים עצמם. נציגה של דקאנט הסטודנטים השתתפה אף היא במפגש והתמקדה בשירותי דקאנט הסטודנטים לתלמידים מהחברה הערבית.

ד"ר ינון שרף מסביר על התוכנית לתואר ראשון בדגש אקולוגיה ואבולוציה

ד"ר ינון שרף מספר על התוכנית בהדגש אקולוגיה ואבולוציה

לא הצלחתם להגיע ליום הפתוח?

תוכלו לקרוא כאן על תוכניות הלימודים, להתייעץ עם אנשי הסגל האקדמי , לקרוא על אפשרויות התעסוקה לבעלי תואר בביולוגיה, או להגיע ליום הפתוח הבא שיהיה בסמסטר השני (על מועדו תבוא הודעה).

לשאלות ותשובות נפוצות בענייני הרשמה, תנאי הקבלה ולימודים בפקולטה לחצו כאן.

יש לכם שאלות נוספות? צרו עמנו קשר:

רווית ותקין: 03-6405852
מזל חזקיה: 03-6409802
חגית רונן ויצמן: 03-6407177
רינה לבנון:  073-3804723

לאתר הרישום של האוניברסיטה לחצו כאן.

פרופ' מרטין קופיק ומתעניין בלימודי מדעי החיים

פרופ' מרטין קופיק בשיחה עם מתעניין בלימודי מדעי החיים