מרים מילברג דה סמולרש ז"ל הלכה לעולמה

ידידת הפקולטה למדעי החיים והתורמת הנכבדה מרים מילברג דה סמולרש, הלכה לעולמה בשיבה טובה והיא בת 102 במותה

01 ספטמבר 2022
מרים ואדולפו סמולרש

הפקולטה למדעי החיים של ג'ורג' ס.וייז שולחת את תנחומיה ​​העמוקים והכנים ביותר למשפחת סמולרש, על פטירתה של ידידתנו היקרה ומטיבתנו מרים מילברג דה סמולרש

עבורנו, החברות החמה עם חברה נדיבה ובעלת חזון כמו מרים, הייתה זכות נדירה וייחודית. פירות נדיבותה ניכרים מיד בחיי היום-יום שלנו בפקולטה למדעי החיים. תלמידי הפקולטה גדלים ומתפתחים במדרשה לתארים מתקדמים ע"ש משפחת סמולרש ובבניין המעבדות ע"ש סמולרש. שניהם נושאים את אות התשוקה והנדיבות שאפיינה את מרים מילברג דה סמולרש ז"ל, להעשרת נפשם של הסטודנטים הצעירים.

אנו חולקים איתה, ועם המשפחה, את התקווה שתלמידים אלו, והידע המדעי שהם רוכשים במסגרות מיוחסות אלו, יביאו תרומה חשובה לעתיד טוב יותר לישראל ולאנושות כולה. כשהם יעשו זאת, הם יגשימו את החזון שלה, אותו חלקה עם בעלה המנוח, אדולפו סמולרש, ועם בני משפחה נוספים.

יהי זכרה ברוך