משפחתו של זכריה הבר ז"ל קיבלה בשמו את תואר הדוקטור מטעם אוניברסיטת תל אביב

בטקס חגיגי שנערך ב-11/7, קיבלו הוריו ורעייתו של זכריה הבר ז"ל בשמו את תואר הדוקטור. זכריה, דוקטורנט בבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון, נפל ב-16.1.24 בעזה והשאיר אחריו אישה, שלושה ילדים קטנים, הורים, ושלושה אחים

04 אוגוסט 2024
משפחת הבר וד"ר ניר שדה. צילום: אינוויז'ן

אוניברסיטת תל אביב העניקה ב-11/7/2024 תארי דוקטור לפילוסופיה ל-321 תלמידים ותלמידות מחקר. מתוכם 10 מסיימי המסלול המשולב MD-PhD היוקרתי, שמטרתו להכשיר את רופאי העתיד לעסוק גם במחקר.

הטקס נערך השנה ברגשות מעורבים של שמחה וגאווה על הישגי הבוגרות והבוגרים לצד עצב על קרבנות המלחמה ותקווה לשובם.ן של כל 120 החטופות והחטופים.

בין מקבלי התואר משפחתו של ד"ר זכריה הבר ז"ל, מבית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון, שנפל ב-16.1.24 בעזה והשאיר אחריו אישה, שלושה ילדים קטנים, הורים, ושלושה אחים.

עבודת הדוקטור של ד"ר הבר עסקה בשיפור הפרודוקטיביות של יבולים בתנאי אקלים קשים, במעבדתו של ד"ר ניר שדה. אלמנתו של זכריה, טליה הבר והוריו, מרים ואהרון הבר, קיבלו את התעודה בשמו.

לאתר ההנצחה המרגש שהוקם לזכרו של זכריה הבר, לחצו כאן >>

משפחת הבר מקבלת את תואר הדוקטור. צילום: אינוויז'ן

משפחת הבר מקבלת את תואר הדוקטור מידיהם של פרופ' אייל זיסר ופרופ' מרק שטייף

הקהל חולק לזכריה הבר כבוד. צילום: אינוויז'ן

משפחת הבר והרקטור, פרופ' מרק שטייף. צילום: אינוויז'ן

במהלך חייו, הספיק זכריה זכריה הבר לפרסם שני מאמרים בתחום מדעי הצמח ככותב ראשון. אחד מהם פורסם בכתב העת PLANET CELL, כתב עת המובילים בתחום, בהיותו רק מאסטרנט.

זכריה הבר ז"ל