בקשות ואישורים

בקשות לשחרור משירות מילואים (ולת"מ)

תלמיד הנקרא לשירות מילואים רשאי לבקש דחייה ו/או קיצור על השירות ע"י הגשת בקשת ולת"מ.

בעת הדיונים מתחשבת ועדת ולת"מ בבעיות אקדמיות בלבד (כגון: תוכנית לימודיו של התלמיד, תקופת בחינות ועונת לימודי הקיץ).

תלמיד המעוניין להגיש בקשה לולת"מ יקבל טופס בקשה בדקאנט הסטודנטים או אצל מזל במזכירות הפקולטה, ימלא את הפרטים ויפנה עם הטופס למזכירות תלמידים. לאחר בדיקת הפרטים ייחתם הטופס ע"י המזכירות.

הערה: במקרה של הגשת ערעור, יש צורך גם באישור דקאנט הסטודנטים.

לתשומת לב:

• פקודת מטכ"ל 31.0835 מגדירה "שנה אקדמית" כתקופה שבין אוקטובר של שנה מסוימת ליולי של השנה העוקבת.

• חייל מילואים הלומד באוניברסיטה חייב לדווח על כך ליחידתו ולפרט: פקולטה, חוג, שנת לימוד, תואר, כתובת מעודכנת. עליו לצרף אישור רשמי מטעם האוניברסיטה על לימודיו. רישום זה נועד לסייע בתכנון קריאתו לשמ"פ.

מידע נוסף: באתר דיקאנט הסטודנטים

רשומת לימודים

ניתן לקבל באמצעות מזכירות תלמידים בפקולטה אישור המשקף את מצבו הלימודי של התלמיד, כולל מעמדו האקדמי, הישגיו בלימודים והקורסים אליהם נרשם. האישור יכלול את כל הקורסים שלמד התלמיד מיום התחלת לימודיו בפקולטה בכל מסגרות הלימוד ואת כל הציונים שקיבל (לרבות בקורסים שאינם כלולים בתכנית הלימודים המחייבת את התלמיד). לא יינתן אישור על קורס אחד או על חלק מן הקורסים שלמד התלמיד.

• אישור זה כרוך בתשלום לפי תעריף שנקבע ע"י האוניברסיטה. בקשה לאישור כזה מומלץ להגיש כשבועיים מראש.

• תלמידי המסלול הדו-חוגי המזמינים רשומת לימודים באחת הפקולטות, רשומת הלימודים שיקבלו כוללת פירוט קורסים בשתי הפקולטות.

• תלמידים המעוניינים יגישו בקשה באתר מידע אישי לתלמיד, והמערכת תחייב את חשבון שכ"ל. את גיליון הציונים ניתן לקבל במזכירות תלמידים בפקולטה או באמצעות הדואר.

מידע נוסף: תמצית הוראות האוניברסיטה ונהליה, סעיף המרכז למרשם.