אוניברסיטת תל אביב לנוער בשיתוף הפקולטה למדעי החיים זכו בקול קורא להפעלת נבחרת ישראל באולימפיאדה של הביולוגיה

הנבחרת תתאמן באוניברסיטה כמה חודשים וממנה יבחרו המועמדים למשלחת האולימפית שתייצג את ישראל באולימפיאדה הבינלאומית בביולוגיה 2022 במהלך יולי בארמניה

19 אוגוסט 2021
האולימפיאדה לביולוגיה 2022

אולימפיאדת טוקיו 2020 אולי הסתיימה, אבל אנחנו שמחים לעדכן כי אוניברסיטת תל אביב לנוער, בשיתוף הפקולטה למדעי החיים, זכו בקול קורא להפעלת נבחרת ישראל בביולוגיה. הנבחרת תפעל כמיזם משותף עם מרכז מדעני העתיד ומשרד החינוך ובמימונם.

דיקאן הפקולטה, פרופ' עבדאלסלאם עזאם, ישמש כמנהל האקדמי של הנבחרת ורתם לפרויקט חוקרים רבים מהפקולטה שיהיו מעורבים. ד"ר יובל נש וד"ר יאיר פוזניאק, בוגרי הפקולטה וחלק מהסגל האקדמי של אוניברסיטת תל אביב לנוער יובילו את הפרויקט וישמשו כמאמנים ראשיים.

בתהליך המיון צפויים להשתתף אלפי בני נוער, ובסופו יאותרו כמה עשרות תלמידות ותלמידים מצטיינים, שיהוו את נבחרת ישראל בביולוגיה.

הנבחרת תתאמן באוניברסיטה כמה חודשים וממנה יבחרו המועמדים למשלחת האולימפית, שייצגו את ישראל באולימפיאדה הבינלאומית בביולוגיה 2022 במהלך חודש יולי בארמניה. האולימפיאדה לביולוגיה היא תחרות לתלמידים מצטיינים הלומדים ביולוגיה, מטרתה לקדם את לימוד מקצוע הביולוגיה ברמת בית הספר וברמה הארצית. בתחרות התלמידים נדרשים להתמודד עם הבנה של קטע מחקר, יישום של ידע קודם ושליטה במיומנויות חקר.

בהצלחה לכל המועמדים!