החמצתם את היום הפתוח? זה בשבילכם

מתכננים להרשם לתואר ראשון או תארים מתקדמים? צפו בהרצאות המרתקות שהתקיימו במסגרת היום הפתוח המקוון וקבלו את כל המידע לרישום לשנה הבאה

11 פברואר 2021

באוניברסיטת תל אביב, אנחנו רגילים לארח ביום הפתוח אלפים רבים של מתעניינות ומתעניינים בלימודים אצלנו באוניברסיטה. השנה, נגיף הקורונה הכריח אותנו לעשות דברים בצורה אחרת, והיום הפתוח התקיים

באופן מקוון. אבל מסתבר שיש בזה גם יתרונות – המפגשים שקיימנו בהם המרצים והמרצות שלנו הציגו את תכניות הלימודים, זמינים לצפייה בכל זמן שתרצו.

יום פתוח: סרטון למועמדים לתואר ראשון בפקולטה למדעי החיים

ההרצאה הזאת בנושא תואר ראשון במדעי החיים הוצגה במסגרת היום הפתוח אונליין של אוניברסיטת תל אביב, פברואר 2021. הציג את התוכנית: ד"ר צפריר צור - יו"ר וועדת קוריקולום

קצת על תוכנית הלימודים:

הלימודים מקנים ידע בסיסי בכל תחומי הביולוגיה האורגניזמית והמולקולרית. התלמידים ירכשו ניסיון תיאורטי ומעשי ויוכשרו למסלולי מחקר, תעשייה והוראה. הלימודים לתואר ראשון נמשכים שלוש שנים וכוללים הרצאות, מעבדות, תרגילים וסיורים. בוגרי הפקולטה מקבלים תואר Bsc עם אפשרויות להמשך לימודים לתואר שני (MSc) ושלישי (PhD).

להרשמה לתוכנית: https://go.tau.ac.il/b.a_biology​

​לשאלות ותשובות נפוצות לחצו כאן >>

יום פתוח: סרטון למועמדים לתואר שני ושלישי בפקולטה למדעי החיים

ההרצאה הזאת בנושא תארים מתקדמים במדעי החיים הוצגה במסגרת היום הפתוח אונליין של אוניברסיטת תל אביב, פברואר 2021. הציגה את התוכנית: ד"ר פרידה בן עמי - ראשת המדרשה לתארים מתקדמים

קצת על תוכנית הלימודים:

המדרשה לתארים מתקדמים בפקולטה למדעי החיים קמה במטרה לבנות תשתית של הוראה בינתחומית ברמה מתקדמת, ופיתוח מסלולים בינתחומיים חדשים לתואר שני ושלישי. אלה ישקפו תחומים חדשים בחקר מדעי החיים ויעמידו דור מדענים חדש שיענה על אתגרי שנות האלפיים במדעי החיים. תוכנית הלימודים מציעה להתמחות בתחומים כגון: ביוכימיה וביולוגיה מולקלורית, זואולוגיה, חקר התא ואימונולוגיה ועוד.

להרשמה לתוכניות: https://go.tau.ac.il/m.a/life-sciences​

לשאלות ותשובות נפוצות לחצו כאן >>