הפסקה וחידוש לימודים

1. תלמיד המפסיק את לימודיו חייב להודיע על כך למזכירות תלמידים כללית. על מנת למנוע בעיות בעתיד אם ירצה להמשיך לימודיו, יש להגיש בקשה לוועדת הוראה על הפסקת הלימודים לצורך בדיקת זכאותו לחידוש לימודים.
    הפסקת לימודים לתקופה של עד שנתיים לא תגרור אחריה התיישנות של קורסים. במקרה של הפסקת לימודים מעבר לחמש שנים, חלה התיישנות על הקורסים שנלמדו לפני הפסקת הלימודים.
    תלמיד המחדש לימודיו, יחולו עליו כל הדרישות הנהוגות בשנת הלימודים בה חידש את לימודיו.

2. יוכל לחדש לימודים רק תלמיד שלפני ההפסקה עמד בהצלחה בבחינות המעבר והיה זכאי לעבור לשנה הבאה. בכל מקרה יהיה חייב בכל הדרישות הנהוגות בשנת הלימודים בה חידש את לימודיו. תלמיד שלימודיו הופסקו מסיבות אקדמיות או משמעתיות, לא יוכל לחדש את לימודיו או להירשם שנית לאותה תוכנית לימודים.

3. תלמיד שהפסיק את לימודיו לפני שסיים סמסטר לימודים אחד לפחות, ועדיין לא ניגש לבחינות, יירשם כמועמד חדש לאוניברסיטה.

4. תלמיד שהפסיק לימודיו לצורך שירות חובה בצה"ל, יהיה רשאי להירשם לאחר שחרורו ויחולו עליו כל הדרישות הנהוגות בשנת הלימודים בה חידש לימודיו.