שינוי מסלולי הלימוד בביולוגיה

תלמידים המעוניינים לשנות מסלול לימודים יוכלו לעשות זאת רק לאחר שנת לימודים מלאה אחת לפחות.

תלמידים שיבקשו לעבור מהמסלול המורחב למסלול הדו-חוגי בביולוגיה (ולהיפך) יוכלו לעשות זאת רק בתנאי שלמדו תכנית מלאה של כל קורסי החובה, וסיימו בממוצע של 75 לפחות, ללא נכשלים.

מעבר מהמסלול המורחב לדו-חוגי בביולוגיה (ולהיפך) ניתן לעשות דרך מזכירות הסטודנטים בפקולטה.

לצורך שינוי מסלול לאחת התכניות המשולבות (ביואינפורמטיקה, ביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואבולוציה, מדעי החיים ומדעי הרפואה, ביולוגיה כימיה, חקר התודעה וביולוגיה פיזיקה) יש להירשם דרך המרכז למירשם, במועדי הרישום לאוניברסיטה כפי שמפורסמים על ידם, ובהתאם לנהלים המפורסמים בחוברת הרישום.