סיום לימודים

סיום לימודים בהצטיינות או בהצטיינות יתרה
  • התואר "בוגר אוניברסיטה בביולוגיה בהצטיינות" יוענק לתלמידים שסיימו לימודים בביולוגיה בציון 92 ומעלה (91.5 מתעגל למעלה).

• התואר "בוגר אוניברסיטה בביולוגיה בהצטיינות יתרה"  יוענק לתלמידים שסיימו לימודים בביולוגיה בציון 95 ומעלה (94.5 מתעגל למעלה).

• תלמידים יוכלו לסיים לימודיהם בהצטיינות או בהצטיינות יתרה רק בתנאי שיסיימו את הלימודים ב – 7 סמסטרים לכל היותר (חריגים יידונו בוועדת הוראה).

הענקת תארים בהצטיינות או בהצטיינות יתרה לתלמידים שקיבלו פטורים על בסיס לימודים במוסד אקדמי אחר

• תלמיד שסיים לימודיו באוניברסיטת ת"א וקיבל פטורים על סמך לימודים אקדמיים קודמים במוסד אחר,  יוכל לקבל תואר בהצטיינות או בהצטיינות יתרה בתנאי שלמד לפחות שני שלישים ממכסת השעות באוניברסיטת ת"א.

• תלמיד שציוניו עומדים בקריטריונים לעיל, אך היקף שעות הלימוד לתואר באוניברסיטת תל אביב אינו עומד במינימום הנדרש, יוכל לקבל את התואר בהצטיינות או בהצטיינות יתרה באישור מיוחד של הרקטור (על יסוד בקשה מנומקת שתגיש ועדת ההוראה של הפקולטה לרקטור).