נוירוביולוגיה

• קבלה למסלול
  • תכנית הלימודים

דרישות הקדם לתלמידים הבוחרים במסלול נוירוביולוגיה ותחום התעניינותם הוא ידע בסיסי קודם במדעי החיים:

• מעומדים/ות המעוניינים ללמוד במסלול ולבצע עבודת גמר בנוירוביולוגיה ובמסגרת הפקולטה, (להלן "המסלול הנוירוביולוגי") מגדירים את תחום התעניינותם (ביוכימי/ מולקולרי או מערכתי/התנהגותי) ובהתאם יירשמו כתלמידי לתואר שני באחת ממחלקות /בתי הספר הפקולטה שבהן מתבצע מחקר בתחום זה (נוירוביולוגיה, זואולוגיה, ביוכימיה או אחת המחלקות /בתי הספר האחרים בפקולטה).

• לאחר שמצאו המועמדים מנחה למסלול, יפנו אל ועדת המוסמכים המחלקתית / בית ספרית שתאשר את קבלתם כתלמידים, יוכלו המועמדים להירשם למסלול הנוירוביולוגי, במסגרת אותה המחלקה / בית ספר.

• ועדת המסלול תרכיב תכנית לימודים בהתאם להכשרתם הקודמת של התלמידים ודרישות המנחים. קבלת התלמידים למסלול הנוירוביולוגי מותנית באישור ראש המסלול.

• מועמדים המגיעים מתחומי לימוד אחרים ומעוניינים ללמוד במסלול הנוירוביולוגי, יחויבו בלימודי השלמה, בהתאם לדרישות הקבלה של המסלול והמעבדה בה תתבצע עבודת הגמר.

• התלמידים יבחרו מנחים בהתאם לתחום התעניינותם לפני הרשמתם ללימודים.

דרישות קדם

• לא יותר ממעבדה אחת ולא מעבדה מסוימת.

ראש המסלול

פרופ' תום שינברג